Van keramische tegels

Prijsbeleid

De prijsopgaven zijn te goeder trouw, maar slechts een benadering en dienen alleen ter informatie. Ze kunnen onder meer worden herzien wanneer de lonen en sociale lasten en/of de prijzen van de grondstoffen stijgen. Ze zijn volledig vrijblijvend, tenzij anders bepaald.

Elke prijsofferte vervalt na één maand, tenzij conventionele afwijking. Alle juridische kosten en belastingen zijn voor rekening van de koper. De prijzen die niet zijn genoteerd in EURO worden verondersteld te zijn berekend op basis van de prijs van de dag van de orderbevestiging. Een eventueel verschil in wisselkoers (devaluatie of waardevermeerdering) is voor rekening van de koper en bepalend voor een prijsverhoging of een behoud van de vaste prijs.

Geen enkele bestelling kan worden vernietigd zonder de schriftelijke toestemming van de verkoper. Alle toezeggingen door onze tussenpersonen, zoals vertegenwoordigers, reizigers, agenten, ... worden altijd door ons onder opschortende voorwaarde van onze bevestiging gedaan.

*Alle prijzen op de website zijn vermeld zonder BTW.

Stuur ons uw vragen of opmerkingen via e-mail:

Loading

Bij het invullen van elk formulier op deze website accepteert u de algemene voorwaarden van het Privacybeleid.

TRENDGATE OÜ in facebook TRENDGATE OÜ in instagramm Stel een vraag Zoek een product

*Groothandelsprijzen voor bepaalde artikelen zijn van toepassing op bestellingen vanaf 1000 m². Vormt geen openbaar aanbod. Uiteindelijke prijs wordt gevormd op factuur.
Door het invullen van elk formulier op deze site accepteert u de algemene voorwaarden van het Privacybeleid